neděle 21. ledna 2018

Svěže do zimy

V tomto ročním období se společenský život přesouvá stále více do interiérů. Venku trávíme mnohem méně času, protože je chladno a brzy se stmívá. A navíc uvnitř si v příjemném teple domova můžeme zapálit svíčky a vytvořit ještě útulnější atmosféru.

 

Více času trávíme u stolu, debatujeme s přáteli u krbu nebo v družné náladě jdeme společně do restaurace na večeři. Přestože svět je ve světle svící přirozeně hezčí a vznešenější, neměli bychom zapomínat ani na sebe a měli bychom si najít čas na péči o pokožku i na své ostatní potřeby.

 

Když je venku třeskutá zima, jako první po návratu domů často přitopíme. Pocit teplého hnízdečka je zajisté příjemný, ale při intenzivnějším topení se rychleji vysušuje vzduch v domácnosti. A pokud k suchému vzduchu přidáme rozdíl mezi vnitřní a venkovní teplotou, může to výrazně ovlivňovat stav pokožky. A nejen to může se to odrazit i na vzhledu vašich vlasů, rtů a v neposlední řadě i pokožky.
 
 

Je vaše pokožka na některých místech sušší, až to vyvolává pocit napětí? Nebo máte popraskanou pokožku na rukou a na chodidlech?

 
Aloe Propolis krém je jeden z našich oblíbených produktů: bohatá krémová směs obsahuje aloe vera, propolis a výtažky z heřmánku. Krém je navíc bohatý na aminokyseliny, vitamín A a další vzácné látky podporující regeneraci pokožky.
Tento dokonalý hydratační a ochranný krém, který je naším bestsellerem, doporučujeme používat každý den, především pokud máte citlivou pokožku. Často se používá i na suché ruce.
 
 
 
 

Tip: Na regulaci vlhkosti vzduchu v domácnosti je vhodné používat zvlhčovače. Jednoduché zvlhčovače ve formě nádob naplněných vodou, které zavěsíte na radiátory, nebo elektrické zvlhčovače vzduchu.

 
Nízká vlhkost vzduchu v zimním období rovněž způsobuje, že vlasy jsou nabité statickou elektřinou. Proto doporučujeme, abyste používali jemný šampon a potom si vlasy ošetřili regeneračním a vyživujícím kondicionérem.

Složení šamponu Aloe Jojoba Shampoo obsahuje 100% stabilizovaný gel z aloe vera v kombinaci s vyživujícím jojobovým, levandulovým a šípkovým olejem. Posiluje strukturu vlasů, vrací jim potřebnou hydrataci a zvětšuje jejich objem.

 
Vlasy po umytí šamponem důkladně opláchněte a naneste na ně kondicionér Aloe-Jojoba Conditining Rinse obsahující 100% čistý a stabilizovaný gel z aloe vera. Je obohacen o tři druhy přírodních olejů (jojobový, levandulový, makadamový) a provitamin B5. Vaše vlasy budou opět pružné a lesklé, budou méně elektrizovat a snadněji se budou rozčesávat.
 
 
 

I vaše rty mohou trpět těmito prudkými změnami ovzduší.

 
 
A popraskané rty rozhodně nepůsobí přitažlivě. Rty se v prostředí s nízkou vlhkostí vzduchu rychle vysušují. Tím, že si těsně před odchodem z domu rty natřete, tento problém určitě nevyřešíte… Trvanlivá rtěnka může naopak vaše rty ještě více vysušit. Proto se o ně starejte po celý den a ošetřujte je balzámem na rty.

 

Vždyť která z nás by nechtěla mít jemné a pěstěné rty?

 
Forever Aloe Lips obsahuje stabilizovaný gel z aloe vera, jojobový olej a další hydratační látky. Pravidelné používaní tohoto balzámu na rty má uspokojující účinky a určitě oceníte i jeho lahodnou chuť.
 

Ať žijí nádherné a smyslné rty!

 
Chystáte se na lyžovačku či pěstujete jiné zimní sporty? V takovém případě vám doporučujeme balzám na rty Forever Sun Lips s ochranným slunečním faktorem 30.
 
Tip: Před spaním si na rty naneste hrubší vrstvu balzámu na rty, aby mohl působit do hloubky celou noc.
 
 
 
 
 
 
 

 

Najděte si chvilku pro sebe… Vše, co jste v létě nestihli nebo co vám nepřipadalo důležité, může být nyní v zimě zvlášť příjemné. Například teplá koupel. Vyzkoušejte sílu aloe vera v pohodlí koupelny.

 
Vychutnejte si chvíli jen pro sebe ponořená ve vaně s dobrou knížkou v ruce a několika kapkami Aloe Bath Gelée.

 

Díky této osvěžující emulzi na bázi aloe vera bude vaše pokožka neodolatelně hebká. Kouzelná vůně divokých bylinek vám polechtá smysly a při sprchování vám poskytne nezapomenutelný zážitek.


Vana však není jediným místem, kde se v zimě zdržujeme déle – více času trávíme i před zrcadlem. A naše pleť si to doslova žádá!
 

Dopřejte si čas pro sebe a hýčkejte se!

 

Určitě oceníte blahodárné účinky čisticí masky, která pronikne až do hlubokých struktur pokožky.

 
Forever Marine Mask vyživuje a chrání pokožku na obličeji, krku a na dekoltu. Její složení s přírodními minerály z mořských řas a chaluh vrátí pokožce ztracenou rovnováhu.
 
 
 
 
Výtažky z řas pokožku zpevňují a tonizují. Díky obsahu aloe vera, medu a okurky bude navíc vaše pokožka dokonale hydratovaná a vyživená.
 
 
Bohužel, každý den není svátek, vy si však můžete dopřát relax v podobě masky na obličej a dlouhého koupele!
 
 
Nyní je ten pravý čas, si můžete připravit vlastní kosmetickou kúru podle našich doporučení. I v zimním období se krása jemné pleti začíná důkladným peelingem, který odstraní odumřelé buňky a jiné nečistoty.
 
 
 
 
Forever Aloe Scrub je jemný krém na bázi stabilizovaného gelu z aloe vera. Jojobové semínka se postarají o přirozenou očistu pleti. Vaše pokožka bude jemnější a lépe prokysličená. Tento peelingový krém je určen pro dámy i pány, kteří se chtějí ukázat v tom nejlepším světle.
 
 

Po důkladném peelingu doporučujeme ošetřit pokožku mlékem na obličej, ruce a celé tělo, díky čemuž bude pokožka jemná, pružná a hedvábně hladká.

 
 
Aloe Moisturizing Lotion je bohatá a jemná emulze obsahující čtyři složky známé hydratačními vlastnostmi: stabilizovaný gel z aloe vera, alantoin,olej z meruňkových semínek, jojobový olej. Je obohacená i o kolagen a elastin a pomáhá zpomalit proces stárnutí.
 
 

Proč nedopřát své tváři kompletní péči?

 
 
Kufřík Fleur de Jouvence nebo nová řada přípravků s omlazujícími účinky Infinitive by Forever je pro vás stvořený.
 
 
Skutečný dar pro vaši pokožku… a dokonalý dárek!
 
 
 
 
 

A teď něco pro pány…

 
 
Pěstování bačkorové kultury je zajisté příjemnou aktivitou v tomto ročním období. Určitě vám dobře padne zbavit se brady (či třídenního strniště) a dát přednost hladce oholené tváři (a zároveň udělat tečku za prosincem).
 
 
 
Aloe Shave od společnosti Forever je luxusní gel na holení na bázi stabilizovaného gelu z aloe vera, který vám poskytne během holení příjemný pocit. Díky speciálně vyvinutému složení tohoto pěnivého gelu bude vaše pokožka jemná, hydratovaná a svěží po každém holení. Gel je vhodný pro muže i pro ženy.



Chcete si dopřát znamenitý pocit utišující hebkosti na čerstvě oholené pokožce?

 
 
Gentleman´s Pride je balzám po holení bez alkoholu, obohacený o stabilizovaný gel z aloe vera, který zmírňuje pocit pálení po holenía pleť zároveň hydratuje. Tento nemastný balzám se rychle vstřebává do pokožky a přináší okamžitý pocit úlevy.


 

 

No není to skvělé?

 

 

VYCHUTNEJTE  SI SVĚŽÍ ROČNÍ OBDOBÍ A SVĚŽÍ POKOŽKU!

 

 

#ForeverZima



Zdroj: FOREVER 1/2018
 
 
 

 



 


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat